В новото издание на предаването “Черешката на тортата скандалният певец и

...
В новото издание на предаването “Черешката на тортата скандалният певец и
Коментари Харесай

Напрежение! Скандален участник взриви  Черешката на тортата

В новото издание на предаването “Черешката на тортата ” скандалният артист и образен актьор - Иво Димчев се обърна към гостите с “Много сте ми банални! ”

Той непрестанно вмъкваше язвителни забележки ту за ситуацията на вечерята, ту за напитките, не пощади и самите ястия.
-->
Димчев се нахвърли първо против виното, което домакинята – киножурналистката Станислава Айви, промотира като супер квалитетен вид испанско бяло..

„ Навсякъде се разлива единствено вино, единствено вино. Вдигат се един тостове... Все едно сме на кръщене. Не могат ли да измислят нещо по-интересно? “, изкапризничи скандалният занаятчия на пърформънса.

Той се намуси и на доматите, които Айви сервира в една от разядките и в главното ядене. „ Защо би трябвало да хапвам единствено домати? “, процеди маниерно ексцентрикът.

Иво Димчев се зарадва само на стъклената маса, върху която киножурналистката сервира кулинарните си изкушения, само че незабавно побърза да посочи за какво. „ За да ви виждам какво вършиме под масата! “, скандализира сътрапезниците си Димчев.

„ Свободният актьор “ обаче направи мимика на отегчение от покривката. „ Върти се върху стъклото, не можеш да си задържиш нито ръцете, нито чинията “, натякна провокативният реализатор.

Една от съставките в ордьоврите на домакинята обаче отпуши тотално критикарството на Димчев. „ Хумус, доста е демоде. Не беше ли актуулен през 90-те? “, захапа Станислава той. Този път обаче киножурналистката му се опря, въпреки и внимателно. Тя обаче трябваше да понесе и втори удар за хумуса, откакто началник Манчев й напомни, че го е употребила в още една от гозбите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР